Web Analytics Made
Easy - StatCounter

28. juni sommeravslutning med presidentskifte

Også i år holdt Halden Rotary Klubb sin sommeravslutning på Østgaard i Berg.  
Trond Mageli, som leder av arrangementskomiteen ønsket i alt 36 medlemmer og ledsagere velkommen til denne årvisse hyggelige begivenheten som også omfatter presidentskifte.


Det kulturelle innslaget denne kvelden stod Aurora Reed Jensen for. Hun er fra Fredrikstad og til daglig elev ved musikklinjen Greaker videregående skole. Hun sang blant annet «My favorite thing» fra Sound of Music og oppfordret forsamlingen til å stemme i.Turid Ring Østensvig med AuroraÅrets meny var Speketallerken med eggerøre, potetsalat, smør og brød. Som dessert ble det servert ‘’Fru Østgaards vaniljekake’’ med is og friske bær og kaffe til. 
To medlemmer fikk sine velfortjente ‘’Paul Harris’’ utmerkelser på denne  sommerkvelden. Det var Lars Erik Hermansen og Gunnar Skjerve. Her avbildet sammen med sistnevntes kone Ann Britt og avtroppende president Ove Aardal som stod for utdelingen av utmerkelsene med velvalgte ord.
President Ove Aardal holdt sin avskjedstale og takket for seg for det som må sies å ha vært et annerledes år med kun få fysiske medlemsmøter. Han nevnte blant annet organiseringen av julegudstjenesten og vakttjenesten i forbindelse med nylig gjennomførte Operafestivalen som eksempler på hva klubben hadde gjennomført det siste året.

Det var så tid for den høytidelige innsettelsen av kommende års president Magne Rannestad som fikk overrakt presidentkjedet og blomster fra avtroppende president.

Trond Mageli holdt avskjedstale for presidenten og nevnte de fine ukebrevene han hadde sendt medlemmene og de digitale møtene som eksempler på hvordan han hadde holdt klubben sammen i Covid tider hvor fysiske møter ikke har vært tillatt.
Han avsluttet med å lese diktet ‘’Privat huskeregel’’ av Kolbein Falkeid og overrekkelse av blomster for vel gjennomført presidentperiode i Halden Rotary Klubb.


Kvelden ble avsluttet med at ny president Magne Rannestad fikk ordet. Han poengterte at noe av det viktigste nå var komme i gang igjen med de tradisjonelle medlemsmøtene på mandagskveldene.

Han kommenterte at han var glad for at hele styret og komitelederne fra fjoråret ville fortsette sine verv og oppgaver også under hans ledelse og poengterte at kontinuitet nå er viktig. Han sa videre at han vil ha fokus på medlemsrekrutering og medlemspleie. Det sistnevnte er viktig for aktivisering og styrking av samholdet for alle medlemmene i klubben.
Han avsluttet med å ønske vel hjem og minnet om sommermøtene som ville ta til allerede kommende mandag i våre vanlige lokaler. 
19 mars. Hvem styrer Stortinget

19. mars 2018

19 mars. Hvem styrer Stortinget

Presidenten ønsket velkommen til 30 medlemmer, 2 inviterte, potentielle medl., og til 3-4 ektefeller. Spesielt velkommen til kveldens foredragsholder!
Så tente han 2 lys: et for fred og frihet, ett for vennskap.

19. FEB. INGEN MURER ER FOR HØYE

20. februar 2018

19. FEB. INGEN MURER ER FOR HØYE

Presidenten ønsket velkommen til 26 medlemmer og 5 gjester. Spesielt velkommen til Trond Henriksen, kveldens foredragsholder.
Presidenten åpnet med å tenne 2 lys: ett for fred og frihet, ett for vennskap.

12. Feb. Sarpsborg 08

15. februar 2018

12. Feb. Sarpsborg 08

Presidenten ønsket velkommen til 25 medlemmer og spesielt velkommen til Cato Haug, styreleder i fotballklubben ”Sarpsborg 08”!

5. FEB. KAFFEMØTE

15. februar 2018

5. FEB. KAFFEMØTE

Presidenten ønsket velkommen til 25 medlemmer, idet han tente 2 lys: ett for fred og ett for vennskap.

15. Jan. Aldersoptimering

15. januar 2018

15. Jan. Aldersoptimering

Et stort antall medlemmer og gjester møtte opp for å høre
prof. Börge Bjelke foredra om aldersoptimering

18. september. Om Geologi

19. september 2017

18. september. Om Geologi

Presidenten ønsket velkommen til 27 medlemmer og en ledsager. Kveldens oppsatte foredrag ble erstattet av et uhyre interessant foredrag av John Ljøner Andersen

4. sept. - Guvernørbesøk

6. september 2017

4. sept. - Guvernørbesøk

Presidenten ønsket velkommen til 19 medlemmer og til DG Yvona Holbein og ass.DG Even Jahren.

28. august. - Kaffemøte

28. august 2017

28. august. - Kaffemøte

Presidenten ønsket velkommen til kaffemøte. 28. medlemmer til stede. Det ble fremlagt - og enstemmig vedtatt - styrets regnskap for 2016/17 og budsjett for 2017/18.

21. august. - Reketur

23. august 2017

21. august. - Reketur

Fung. president Gunnar Skjerve ønsket velkommen ombord i slepebåten Tista til 13 medlemmer. Noen hadde måttet melde avbud i siste liten.

7. august. Sommermøte i Kluben.

7. august 2017

7. august. Sommermøte i Kluben.

Sommermøte i lille peisestue. Presidenten kunne ønske velkommen til 22 medlemmer. Det ble trangt om plassene; men dessto bedre stemning!

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Haldens Klub
Adresse: Borgergt. 5
Postnummer: 1767
Sted: Halden
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...