Web Analytics Made
Easy - StatCounter

21. august. - Reketur

Fung. president Gunnar Skjerve kunne ønske 12 medlemmer om bord i slepebåten Tista for den årlige reketuren på Idefjorden. Noen medlemmer hadde måttet melde  forfall. Arne Omholt  hadde tenkt seg til Haldens Klub, men etter en telefonsamtale meddelte han at han ville tiltre ekspedisjonen ved ”Monolitten” et stykke inne i fjorden.

Hanne Lind med noe bistand brakte om bord 2 store esker med reker, noe øl og vin, samt mineralvann og andre alkoholfrie drikker. Som vanlig medbrakte Arild rikelig med nyrørt dill-majones, den ene boksen også inneholdende knust hvitløk.Skipper Jahn var i storform og ville teste et noe hjemmesnekret musikkanlegg (radio m/ ekstrautstyr).  Det startet pent med litt sjømannsvals, deretter noe mer moderne og litt støyende. Man måtte derfor anmode kapteinen om demping av volumet.
Vi ankom ”Monolitten”, hvor vi kom i land på en ny brygge ved at den dyptstikkende slepebåten holdt baugen opp mot bryggekanten. Etter få minutter ankom prosjektleder Arne. Han tok oss med til den nå ferdigsnekrede og beisede trekassen med den opprinnelige granittblokkens mål. Arne holdt så et meget interessant foredrag om prosjektet til Idd & Enningdalen historielag, - og om alle finansielle kilder for prosjektet. Til slutt fikk medlemmene gå inn i kassemodellen, der det siden vil bli hengt opp gamle fotografier, etc. ”Monolittprosjektet” vil bli høytidelig åpnet lørdag 9. september med ordfører og diverse honorationes. Gjester vil bli brakt til stedet via Tista (de ”fineste”) og til dels med buss.
Etter Arnes strålende orientering toget samtlige tilbake til og om bord i Tista. Her ble det nå storspising av reker og loff og inntatt små og større mengder av medbrakt drikke. Da de fleste var tilnærmet ferdig med det strålende måltidet, startet Hanne med en rask og profesjonell opprydding av rekeskall, papp og annet tomgods. Loddsalget kom i gang, og premiene var resten av rekene og flere porsjoner av ølbokser og mineralvann. De to som vant rekene ble av Arild generøst forært restene av majonesen (dog ønsket han emballasjen tilbakelevert med tid og stunder).
På mesterlig sjømannsvis klappet Tista til kai igjen ca. kl 20.45. Alle takket for seg og takket skipperen, og presidenten ønsket Vel Hjem!

 


 
19 mars. Hvem styrer Stortinget

19. mars 2018

19 mars. Hvem styrer Stortinget

Presidenten ønsket velkommen til 30 medlemmer, 2 inviterte, potentielle medl., og til 3-4 ektefeller. Spesielt velkommen til kveldens foredragsholder!
Så tente han 2 lys: et for fred og frihet, ett for vennskap.

19. FEB. INGEN MURER ER FOR HØYE

20. februar 2018

19. FEB. INGEN MURER ER FOR HØYE

Presidenten ønsket velkommen til 26 medlemmer og 5 gjester. Spesielt velkommen til Trond Henriksen, kveldens foredragsholder.
Presidenten åpnet med å tenne 2 lys: ett for fred og frihet, ett for vennskap.

12. Feb. Sarpsborg 08

15. februar 2018

12. Feb. Sarpsborg 08

Presidenten ønsket velkommen til 25 medlemmer og spesielt velkommen til Cato Haug, styreleder i fotballklubben ”Sarpsborg 08”!

5. FEB. KAFFEMØTE

15. februar 2018

5. FEB. KAFFEMØTE

Presidenten ønsket velkommen til 25 medlemmer, idet han tente 2 lys: ett for fred og ett for vennskap.

15. Jan. Aldersoptimering

15. januar 2018

15. Jan. Aldersoptimering

Et stort antall medlemmer og gjester møtte opp for å høre
prof. Börge Bjelke foredra om aldersoptimering

25. juli. - Restaurant Fabian

25. juli 2016

25. juli. - Restaurant Fabian

Hyggelig middagsmøte på Fabian Restaurant & Pannekakeri. Grunnet ferietid og sterk varme møtte bare 10 personer opp.

19. juli 2016

18. juli - sommermøte

Vakkert sommervær. Bare 11 medlemmer møtte opp i lille peisestue. Men det ble rikelig med diskusjoner!

11. juli. Jordbærmøte hos John Solberg

18. juli 2016

11. juli. Jordbærmøte hos John Solberg

Mange hadde møtt opp til dette populære sommermøtet hos Astrid og John. Dette til tross for litt surt og dårlig vær.

27. juni - Halden Rotary klubbs sommeravslutning

27. juni 2016

27. juni - Halden Rotary klubbs sommeravslutning

Til Herregårdskaféen kom etter hvert 24 medlemmer og 3 gjester, samt ektefeller, - til sammen 39 personer. Et nydelig tapas-bord var satt frem, og samtlige spiste og skravelt livelig frem til kl 19.15.

20. juni - foredrag om jernbanes sikkerhetsprinsipper

20. juni 2016

20. juni - foredrag om jernbanes sikkerhetsprinsipper

Presidenten ønsket sine Rotary-venner velkommen til Rotary-årets siste møte med foredrag, som var om utvikling av jernbanens sikkerhetsprinsipper.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Haldens Klub
Adresse: Borgergt. 5
Postnummer: 1767
Sted: Halden
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no


Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...