Web Analytics Made
Easy - StatCounter

21. august. - Reketur

Fung. president Gunnar Skjerve kunne ønske 12 medlemmer om bord i slepebåten Tista for den årlige reketuren på Idefjorden. Noen medlemmer hadde måttet melde  forfall. Arne Omholt  hadde tenkt seg til Haldens Klub, men etter en telefonsamtale meddelte han at han ville tiltre ekspedisjonen ved ”Monolitten” et stykke inne i fjorden.

Hanne Lind med noe bistand brakte om bord 2 store esker med reker, noe øl og vin, samt mineralvann og andre alkoholfrie drikker. Som vanlig medbrakte Arild rikelig med nyrørt dill-majones, den ene boksen også inneholdende knust hvitløk.Skipper Jahn var i storform og ville teste et noe hjemmesnekret musikkanlegg (radio m/ ekstrautstyr).  Det startet pent med litt sjømannsvals, deretter noe mer moderne og litt støyende. Man måtte derfor anmode kapteinen om demping av volumet.
Vi ankom ”Monolitten”, hvor vi kom i land på en ny brygge ved at den dyptstikkende slepebåten holdt baugen opp mot bryggekanten. Etter få minutter ankom prosjektleder Arne. Han tok oss med til den nå ferdigsnekrede og beisede trekassen med den opprinnelige granittblokkens mål. Arne holdt så et meget interessant foredrag om prosjektet til Idd & Enningdalen historielag, - og om alle finansielle kilder for prosjektet. Til slutt fikk medlemmene gå inn i kassemodellen, der det siden vil bli hengt opp gamle fotografier, etc. ”Monolittprosjektet” vil bli høytidelig åpnet lørdag 9. september med ordfører og diverse honorationes. Gjester vil bli brakt til stedet via Tista (de ”fineste”) og til dels med buss.
Etter Arnes strålende orientering toget samtlige tilbake til og om bord i Tista. Her ble det nå storspising av reker og loff og inntatt små og større mengder av medbrakt drikke. Da de fleste var tilnærmet ferdig med det strålende måltidet, startet Hanne med en rask og profesjonell opprydding av rekeskall, papp og annet tomgods. Loddsalget kom i gang, og premiene var resten av rekene og flere porsjoner av ølbokser og mineralvann. De to som vant rekene ble av Arild generøst forært restene av majonesen (dog ønsket han emballasjen tilbakelevert med tid og stunder).
På mesterlig sjømannsvis klappet Tista til kai igjen ca. kl 20.45. Alle takket for seg og takket skipperen, og presidenten ønsket Vel Hjem!

 


 
19 mars. Hvem styrer Stortinget

19. mars 2018

19 mars. Hvem styrer Stortinget

Presidenten ønsket velkommen til 30 medlemmer, 2 inviterte, potentielle medl., og til 3-4 ektefeller. Spesielt velkommen til kveldens foredragsholder!
Så tente han 2 lys: et for fred og frihet, ett for vennskap.

19. FEB. INGEN MURER ER FOR HØYE

20. februar 2018

19. FEB. INGEN MURER ER FOR HØYE

Presidenten ønsket velkommen til 26 medlemmer og 5 gjester. Spesielt velkommen til Trond Henriksen, kveldens foredragsholder.
Presidenten åpnet med å tenne 2 lys: ett for fred og frihet, ett for vennskap.

12. Feb. Sarpsborg 08

15. februar 2018

12. Feb. Sarpsborg 08

Presidenten ønsket velkommen til 25 medlemmer og spesielt velkommen til Cato Haug, styreleder i fotballklubben ”Sarpsborg 08”!

5. FEB. KAFFEMØTE

15. februar 2018

5. FEB. KAFFEMØTE

Presidenten ønsket velkommen til 25 medlemmer, idet han tente 2 lys: ett for fred og ett for vennskap.

15. Jan. Aldersoptimering

15. januar 2018

15. Jan. Aldersoptimering

Et stort antall medlemmer og gjester møtte opp for å høre
prof. Börge Bjelke foredra om aldersoptimering

18. september. Om Geologi

19. september 2017

18. september. Om Geologi

Presidenten ønsket velkommen til 27 medlemmer og en ledsager. Kveldens oppsatte foredrag ble erstattet av et uhyre interessant foredrag av John Ljøner Andersen

4. sept. - Guvernørbesøk

6. september 2017

4. sept. - Guvernørbesøk

Presidenten ønsket velkommen til 19 medlemmer og til DG Yvona Holbein og ass.DG Even Jahren.

28. august. - Kaffemøte

28. august 2017

28. august. - Kaffemøte

Presidenten ønsket velkommen til kaffemøte. 28. medlemmer til stede. Det ble fremlagt - og enstemmig vedtatt - styrets regnskap for 2016/17 og budsjett for 2017/18.

21. august. - Reketur

23. august 2017

21. august. - Reketur

Fung. president Gunnar Skjerve ønsket velkommen ombord i slepebåten Tista til 13 medlemmer. Noen hadde måttet melde avbud i siste liten.

7. august. Sommermøte i Kluben.

7. august 2017

7. august. Sommermøte i Kluben.

Sommermøte i lille peisestue. Presidenten kunne ønske velkommen til 22 medlemmer. Det ble trangt om plassene; men dessto bedre stemning!

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Haldens Klub
Adresse: Borgergt. 5
Postnummer: 1767
Sted: Halden
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Sommermøte
2. aug. 2021, 19.00 - 20.00

Møtested, spisesalen Haldens Klub

Reketur med MS Tista
9. aug. 2021, 18.00 - 20.00

Påmelding kommer. Slutt tidspunkt kan variere

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...